Landskapsklänning och chokladbollar

Landskapsklänningen blev mycket omtyckt av tösen. Flygplan, tåg, bä bä, äpplen och hus på en och samma klänning! Kan man vara finare då?

Nu ser man ju inte klänningen så mycket... men hon stortrivdes i den! Ända nackdelen var att det blev lite trångt att ta på den eftersom den är helt utan stretch, skulle ha kommit på något smart sätt så det stretchar lite grand när den ska på och av utan att den blir säckig när den sitter på.

Fram mot kvällen bakade vi chokladbollar. Fast Edla åt mest degen, fast jag hade inte väntat mig så mycket annat :p


Ikväll har jag och Edla varit på campingen med Johan och lekt. Edla gungade och åkte kana och "åkte" hästen (eller jag tycker det var en älg men skitsamma), roligt hade vi i alla fall.
Sedan åkte vi till ridskolan och tittade på hästar. Det var med skräckblandad förtjusning. Hon var nog väldigt facinerad men tyckte dom var stora och lite läskiga.
Efter det åkte vi till Lilla bageriet och åt mjukglass, det tyckte hon var supergott och hon ville ha mer glass när glassen var slut, men det blev ingen mera glass utan vi åkte hem och drack juice i stället och sedan fick hon hjälpa mig att städa bort lite i röran.

RSS 2.0