Dagens goda gärning

Idag när jag hämtade E på dagis så gick vi den längre vägen, för jag hade tagit vagnen i stället för spark och sjal (jag fick inte riktigt till knuten som jag hade tänkt och så blev det plötsligt väldigt bråttom). När vi svängde ut från skolaården såg jag en liten tant som satt en bit ut på vägen, vid sidan av trottoaren.
Hon hade halkat och ramlat och hade jätteont i handleden. Jag skulle hjälpa henne upp och då utbrister hon: men herregud! jag är ju så stor och tung, du bryter ryggen om du lyfter mig!
Till saken hör det att hon vägde kanske 45 kilo... hon var inte stor alls. Så efter lite övertalning fick jag hjälpa henne upp och då gick det ju bra för henne när hon fick fatt i käppen sin.
Så idag kan jag faktiskt säga med lite stolthet att jag faktiskt har gjort en god gärning idag.

Jag har köpt tyg och ska sy nya köksgardiner, men foto på dom kommer senare :) (Jag som är så duktig på att fota...)

Fredagsmys!

Ikväll är det fredagsmys med popcorn, lakrisdäck och kladdkaka med grädde. Den sistnämnda kombinationen är syndigt gott!
Har lärt mig Mp3-spelaren någorlunda, så nu lyssnar jag på den tredje ljudboken sen jag fick den. Håller på att streama ner tredje och fjärde boken ur Twilight-serien också, jag bara måste veta vad som händer!

Nya alster!


Byxor till K i härlig stjärnvelour, som kom fram till slut! Han har även randiga byxor i velour som går i samma färger, samt en matchande tröja.

jaja, jag vet - bilden är inte den bästa. Trött som attan med tutte och snutte - men världens sötaste ändå! Kjolen sydde jag för länge sen, men tröjan är ny, sydd av två lite större stuvbitar.

Stjärnor och ränder i velour. Superfint tycker jag själv! Knut har ett likadant set, men han fick en tröja i stället för klänning/tunika.

Jag har faktiskt hunnit sy mera också men jag är så lat då det kommer till att ta bilder och lägga upp dom... Men det kommer. jag ska bli bättre på det :)


RSS 2.0