Amningströjor *äntligen*

Nu, äntligen, har jag två amningströjor som är långärmade!


Den första tröjan är i lila velour, ärmsluten fick bli lime/rosa-randig velour och jag är supernöjd med den! Det är så härligt tyg och den blev riktigt bekväm också.
Den andra tröjan har ljusblå fleece som täcker brösten - perfekt i vinter! Det randiga trikåtyget hade jag faktiskt sytt en tröja av redan men den blev jag så missnöjd med så den slaktades och fick bli ärmar och nederkant på denna tröja. Bakstycket är ljusrosa.
Nu inväntar jag lite nya tyger (som inte kommit än) så det blir förmodligen i alla fall en till amningströja för jag hoppas ju att jag får använda amningskläderna några månader till... :)


Ekologiska tyger samt velour

Nu är mera tyg på väg!




Dom lila med rosa stjärnor/prickar är velourtyger. Dom två tygerna ska bli något fint till Edla. Hon älskar ju stjärnor och nu är hon inne i en kjolperiod så förmodligen blir det någon mysig kjol för vintern :)
Dom övriga tygerna ska vara ekologiska allihopa. Samtliga utom velouren kommer från ett restparti från USA har jag fått höra så dessa är nog inte helt lätta att få tag på. Jag hoppas att alla tygerna är lika fina i verligheten som på bild.
Speciellt hoppas jag på dom tre första tygerna. Har nämligen tänkt sy av dom till Knut så jag har bara beställt halvmeters bitar av dessa. Dock kommer ju inte en hel halvmetersbit att gå åt till ett plagg till Knut så det kommer att finnas möjlighet att beställa något litet av dom tygerna.
Det bruna tyget med djungeltryck kanske, kanske blir något åt mig själv... Detsamma gäller det sista, rosa tyget med blomtryck. Det beror hur tygerna känns när dom kommer.

På gång:

Har lite utklippta små projekt som sys efter hand. Ska försöka knåpa ihop dom fortast möjligt och ta itu med att sy mera till Knut eftersom, då han har väldigt dåligt med långärmade bodys. Fy till den som kom på kräkisar :p (fast jag skulle inte byta honom mot något annat i världen.)

Har fått frågor om vad jag tar för att sy upp vissa saker, och det beror helt vad det är för något jag ska sy och i vilket tyg. Men som regel:

Kjol 130:-
Tröja 120-200:-
Muddbyxa/resårbyxa 120-150:-
Body 150:-
Klänning 150-200:-

Sedan har jag kvar mycket av pyjamastyg med ljusgrön botten och små stjärnor, det passar superbra som pyjamas. ett nattlinne i detta tyg vill jag ha 90-110 kr  beroende på storlek.

RSS 2.0