Ny body

Har ritat ett nytt body-mönster. Har sytt upp en body ikväll, nu fattas bara knappar i ena axeln och såklart i grenen. Ska försöka hinna fixa knapparna i morgon så att bodyn får provas :) Jag håller tummarna att den belv bra, i så fall blir det fler sådana! Det är en "tröjbody", en body som ser ut som att barnet har en tröja på sig. den ser fin ut i alla fall så jag håller tummarna extra hårt att den håller hela vägen...


bebiskläder...


har rensat lite idag... allt detta har han vuxit ur, plus lite till...

Beckasin

Nu öppnar jag snart webbshopen på riktigt!
Ta en tjuvtitt: http://www.beckasin.webshoponline.se/Barnklader/Byxorkjolar_86/
Produkter kommer att komma eftersom att jag syr dom.

Nya tyger

Nu har jag beställt mera tyger, allt helt ekologiskt!
 Dessa två tyger är velour, komer att sy upp tröjor och kanske någon kjol/klänning i det till barnen, "spillet" som blir över kommer att gå att göra beställningar av.

 Trolltygerna är i bomull/lycra, också dom ekologiska. Till dessa två tygerna har jag beställt enfärgad oliv och enfärgad lila som matchar tygerna. Detta ska bli fina tröjor med raglanärmar till barnen, kanske ev, att jag törs sy en egen lila trolltröja om tyget räcker. Det olivfärgade kommer gå att göra beställningar av.

På gång just nu:  Syr en massa beställningar av snuttefiltar, någon mössa här och var och så ska jag sy upp lite kläder åt mig själv är det tänkt, kommer att uppdatera med bilder eftersom kläderna blir klara.


RSS 2.0