Underställ tillverkas...

Jag har klippt ut första understället av ullfrottén, det kommer bli så mysigt! Tror att jag måste försöka få tag i en bit till av ullfrottén för jag skulle nog vilja ha ett sånt underställ jag med, det är ju superhärligt! Tror och hoppas att E kommer tycka det blir mysiga plagg också för i så fall kanske hon inte springer runt utan plagg hela vintern.

Hade klädrens i E:s garderob häromdagen och som synes blev det en hel del kläder som åker! Och hälften fattar jag inte ens varför jag har sparat eller så vet jag inte vars dom kommer från. Två par av jeansen är typ helt nya. Då har man koll. Absolut noll koll.
Nu ska jag bara bli av med skiten också. Eller, det är ju fullt användningsdugliga kläder men ändå.. det ser ut som f*n här just nu! Har fått sälja några enstaka plagg och så har jag lagt ut ett litet paket på Tradera. Resten ska jag försöka ge bort tror jag. Antingen det eller så blir det soporna.


Jag hoppas att djungeltyget kommer idag! Kommer att byta lite kaniner och kanske något mer mot lite enfärgad interlock som ska passas ihop med djungelinterlocken. Det ska få bli till härliga raglantröjor som glädjer och värmer i vinter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0